Pla detall del número 1 d''El Diari de la Ciutat', la re formulació de l'antic 'Diari de Vilanova', publicat l'11…
Pla detall del número 1 d''El Diari de la Ciutat', la re formulació de l'antic 'Diari de Vilanova', publicat l'11 de maig de 2018 (horitzontal)

Neix 'El Diari de la Ciutat', la re formulació del 'Diari de Vilanova'

Actualitzat

ACN Vilanova i la Geltrú.-Aquest divendres ha sortit als quioscos el primer número d''El Diari de la Ciutat', la nova capçalera amb què s'ha tornat a re formular l'històric setmanari 'Diari de Vilanova'. El nou periòdic l'edita Gràfiques Arellano i manté, a grans trets, la maquetació del seu predecessor. Pel que fa als continguts, se centren majoritàriament en informació de Vilanova i la Geltrú, amb quatre pàgines de notícies de la resta de la comarca. A diferència de l'anterior mitjà, però, no hi ha espai per a la informació esportiva. 'El Diari de la Ciutat' s'ha començat a distribuir una setmana després que tanqués el setmanari 'DV', que durant l'últim any havia donat forma al 'Diari de Vilanova' arran de l'embargament de la capçalera centenària per part d'Hisenda. Amb el tancament es va acomiadar tota la plantilla i divendres passat el setmanari no va sortir als quioscos, mentre fonts properes al mitjà van assegurar que la publicació tindria continuïtat amb un nou format que s'ha materialitzat aquesta setmana amb una imatge que manté les sigles 'DV' a la portada..

El nou administrador, Salvador Arellano, explica aquest divendres a través de l'Editorial que "la difícil situació de l'anterior Diari" ha motivat la creació 'El Diari de la Ciutat', però apunta que aquest havia de sortir als quioscos a partir de l'1 de juny. Amb tot, Arellano admet que "circumstàncies alienes a la voluntat de tothom" han accelerat la sortida al mercat de la primera edició.

Anar al contingut