Sant Joan Despí

Nebrera assegura que té suficients avals i que "no hi ha preu possible" per fer-la retirar

La candidata a la presidència del PPC Alícia Sánchez-Camacho ha tornat a afirmar que la seva candidatura no s'ha imposat des de Madrid, i ha dit que prova d'això és la candidatura de Montserrat Nebrera. Aquesta, pel contrari, ha tornat a posar en qüestió la decisió de la direcció nacional del PP d'imposar "a dit" la senadora Alicia Sánchez-Camacho com "la solució de consens". Nebrera ha dit que "no es farà enrere" perquè "no hi ha preu possible" per fer-la retirar, i ha assegurat que, "contra tots els pronòstics", té suficients avals per optar al càrrec.

Actualitzat
Alícia Sánchez-Camacho ha reivindicat la seva candidatura a presidir el PPC com la "d'unitat i integració", però ha negat que sigui la candidata de Madrid o que hagi estat nomenada "a dit" per Rajoy. Sánchez-Camacho s'ha mostrat en desacord amb les declaracions d'un dels fundadors d'Aliança Popular, Manuel Milián Mestre, que ha parlat d'un PP català "servil" i "domesticat".

La candidata popular ha insistit que ella defensa "un projecte d'unitat", i ha defugit enfrontar-se a Nebrera. "No parlaré de la meva candidatura com d'enfrontament a ningú", ha conclòs. No obstant això, ha volgut subratllar la seva catalanitat i la seva trajectòria dins del Partit Popular. Hores abans que Nebrera pronunciï a Madrid la seva conferència "Ser o obeir", Sánchez-Camacho ha afirmat: "Jo sempre he sigut, he sigut del PP des de fa 15 anys". I ha afegit que la seva candidatura no ve imposada de Madrid "en absolut".

Respecte a la negativa de Montserrat Nebrera d'acceptar la invitació d'Alícia Sánchez-Camacho per afegir-se a la seva candidatura de consens, Camacho ha reiterat que mantindrà l'oferta en peu si guanya, i que en cas de perdre seguirà treballant pel PP.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut