Carta de l'Ajuntament de Navàs als homes de la població
Carta de l'Ajuntament de Navàs als homes de la població

Navàs envia una carta als homes de la població per lluitar contra la violència masclista

També faran un taller especialment adreçat a la població masculina

RedaccióActualitzat

A Navàs, al Bages, l'ajuntament ha escrit una carta dirigida als homes de la població en què els interpel·la directament i els convida a reflexionar sobre la violència de gènere.

La carta va adreçada directament als homes i els pregunta: "Quantes vegades heu sentit impotència amb notícies de violació, maltractament o assassinat de dones i quantes vegades us heu preguntat per què?".

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Navàs, en mans de la CUP, assegura que vol passar a l'acció més enllà de simbolismes. Josep Casafont és el primer tinent d'alcalde:

"Deixar-nos de llegir manifestos, de penjar sabates vermelles, que està molt bé perquè arriben a la gent d'una forma molt simbòlica, però també cal fer altres accions més contundents. Aquesta primera, d'enviar una carta als homes, creiem que és la manera de fer una acció contundent i que els homes es plantegin coses, vinguin o no al taller."

A la carta es convida els homes de Navàs a un taller que es farà la setmana que ve per buscar altres masculinitats i es donaran eines als homes per entendre la situació actual i eradicar les situacions de violència masclista.

Anar al contingut