Carme Chacón i Pere Navarro, junts al novembre de l'any passat. (Foto: EFE)
Carme Chacón i Pere Navarro, junts al novembre de l'any passat. (Foto: EFE)
Barcelona

Navarro diu que Chacón no podrà ser candidata del PSC si no assumeix el dret a decidir

El primer secretari del PSC considera que l'exministra de Defensa no podrà ser candidata del seu partit en unes eleccions si no assumeix la celebració d'una consulta sobiranista pactada a Catalunya.

RedaccióActualitzat
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha considerat que l'exministra de Defensa, Carme Chacón, no podrà tornar a ser candidata del seu partit en unes eleccions si no assumeix el dret a decidir i, per tant, la defensa de la celebració d'una consulta pactada a Catalunya.

En una entrevista amb EFE, Navarro ha anunciat també que, en la negociació del nou protocol PSOE-PSC, demanarà que el seu partit torni a ser present en la direcció del Grup Socialista al Congrés, després de la dimissió de José Zaragoza com a secretari general adjunt, que va trencar la disciplina de vot dimarts passat al costat dels seus companys del PSC en el debat sobre el dret a decidir.

Entre els 14 díscols hi ha Chacón, que es va desmarcar dels dos partits en no votar, però Navarro desconeix "l'objectiu" que pretenia assolir l'exministra amb aquesta postura, encara que sí que ha subratllat que "l'objectiu del PSC no és liderar el PSOE", de manera que circumscriu l'actitud de Chacón a una "qüestió personal".
Anar al contingut