Pere Navarro, a la comissió interparlamentària del PSC (Foto: ACN)
Pere Navarro, a la comissió interparlamentària del PSC (Foto: ACN)
Barcelona

Navarro demanarà directament a Rajoy un nou finançament si no ho fa Mas

El líder del PSC ha criticat que Mas "va marejar durant mesos per aprovar una proposta de pacte fiscal", i ha recordat que el PSC havia donat suport "al 80%" d'aquella proposta, però ha considerat "greu" que "en dues hores" les negociacions es donessin per trencades.

RedaccióActualitzat
El líder del PSC, Pere Navarro, ha instat el president català, Artur Mas, a negociar un nou model de finançament amb el govern espanyol. Navarro ha assegurat que si Mas no ho fa, serà ell mateix qui demanarà reunir-se amb Mariano Rajoy amb aquest objectiu. "Li demanem a Mas que torni a negociar aquella proposta", ha dit el líder dels socialistes catalans en referència al pacte fiscal.

Durant la seva intervenció a la comissió interparlamentària del PSC, Navarro ha defensat la necessitat d'un nou finançament per a Catalunya: "Necessitem nous recursos. Hi estem compromesos, però si [Mas] pensa que no és el moment i té la intenció de mantenir aquesta posició passiva, fixant-se un horitzó més llunyà que les necessitats dels catalans, jo mateix demanaré una entrevista amb Rajoy per presentar-li una proposta de finançament per a Catalunya."

Navarro ha criticat que Mas "va marejar durant mesos per aprovar una proposta de pacte fiscal", i ha recordat que el PSC havia donat suport "al 80%" d'aquella proposta, però ha considerat "greu" que "en dues hores" les negociacions es donessin per trencades.

El líder del PSC també ha reiterat la necessitat de fer una cimera econòmica i social al Parlament.
Anar al contingut