Artur Mas i Pere Navarro durant la firma de l'acord per BCN World. (Foto: ACN)
A Pere Navarro li sembla "increïble" que Artur Mas no vagi al debat del Congrés. (Foto: ACN)
Madrid

Navarro demana a Mas que sigui "valent" i defensi la consulta al Congrés

El líder del PSC assistirà dimarts al debat monogràfic que es farà al Congrés sobre la petició del Parlament de la competència per fer un referèndum. Pere Navarro reclama al president de la Generalitat que sigui valent i que vagi a la cambra baixa a defensar la seva posició. Més de la meitat dels diputats catalans de tots els grups, menys la CUP, assistiran al debat.

RedaccióActualitzat

Pere Navarro anirà dimarts que ve, 8 d'abril, al Congrés dels Diputats al debat que es farà sobre la petició del Parlament per al traspàs de la competència per fer un referèndum. Tot i estar en desacord amb la consulta que planteja el govern, el primer secretari del PSC demana al president de la Generalitat, Artur Mas, que sigui valent i defensi a la cambra baixa el seu projecte per a Catalunya. Ho ha dit en una entrevista a Antena 3: "Jo estaré aquí el dia 8. El que em sembla increïble és que el senyor Mas no hi sigui." Navarro creu que Mas hauria d'intervenir en el debat: "Ha convertit la consulta en la part central de la seva política. Hauria de venir aquí, no només per assistir al ple del Congrés, sinó a defensar ell la seva posició, que jo crec que és equivocada. Però un polític ha de ser valent, ha de donar la cara i ha de defensar la seva posició."

Al ple monogràfic de dimarts han confirmat l'assistència més de la meitat dels diputats catalans de tots els grups, tret de la CUP. Marta Rovira (ERC), Joan Herrera (ICV-EUiA) i Jordi Turull (CiU) seran els 3 diputats encarregats de defensar la petició aprovada al Parlament.

 

 

 

 

Anar al contingut