Pere Navarro en una intervenció al Consell Nacional del PSC. (Foto: ACN)
Pere Navarro assegura que els símbols són Tarradellas, Maragall i Montilla. (Foto: ACN)
Barcelona

Navarro demana a Mas que no confongui una investigació judicial amb un atac als "símbols de Catalunya"

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, acusa el president de la Generalitat, Artur Mas, de perdre el món de vista quan qualifica Jordi Pujol de símbol de Catalunya. Li demana que no confongui una investigació sobre els comptes de la família Pujol amb un atac al país.

RedaccióActualitzat
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, acusa el president de la Generalitat, Artur Mas, de perdre el món de vista i confondre les investigacions judicials amb els atacs al país.
 
Navarro reclama a Mas que no confongui "un atac judicial amb un atac a Catalunya", després que el president català considerés que el govern espanyol ha emprès una campanya de descrèdit contra referents catalans per trencar la cohesió social. El líder de CiU va posar d'exemple la investigació sobre els comptes de la família Pujol.
 
En el seu discurs de clausura de l'Escola de Primavera del PSC, Navarro ha lamentat que Mas "ha perdut el món de vista" en considerar Pujol un referent de Catalunya, i ha assegurat que les icones polítics catalans són els expresidents Josep Tarradellas per portar la Generalitat de l'exili, Pasqual Maragall per elaborar el segon Estatut i José Montilla per pactar el que ha considerat com el millor finançament que Catalunya ha tingut fins ara.
 
Suport a les expropiacions
 

El líder dels socialistes catalans també ha manifestat el seu suport al decret de la Junta d'Andalusia per expropiar temporalment l'ús d'habitatges de bancs rescatats amb fons públics.
Anar al contingut