El primer secretari del PSC, Pere Navarro, aquest divendres a "L'oracle".
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, aquest divendres a "L'oracle".
Barcelona

Navarro creu que Puig "ha de dimitir immediatament" per les declaracions sobre el paper dels Mossos davant d'un eventual conflicte

Entrevistat al programa "L'oracle", de Catalunya Ràdio, el primer secretari del PSC ha demanat que el cos policial no sigui "cap instrument" de lluita política.

RedaccióActualitzat
El primer secretari i candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro, ha dit aquest divendres que el conseller d'Interior, Felip Puig, "ha de dimitir immediatament" per les declaracions d'aquest dijous en què va assegurar que els Mossos d'Esquadra estarien "al servei del país i de les seves institucions" en cas d'un eventual conflicte institucional amb l'estat.

Entrevistat al programa "L'oracle", de Catalunya Ràdio, Navarro ha demanat que els Mossos no siguin una qüestió electoralista, ja que creu que el cos policial no ha de ser "cap instrument de cap lluita política, de cap debat, de cap campanya electoral", i ha criticat que Puig "posi en dubte quin tipus de legitimitat s'ha d'aplicar per part dels Mossos d'Esquadra".

Pel que fa a la dimissió dels tres regidors del PSC de Manlleu, Navarro s'ha limitat a dir que "a tots els partits hi ha discrepàncies".



Anar al contingut