Pere Navarro durant el Consell Nacional extraordinari del PSC. (Foto: EFE)
Pere Navarro durant el Consell Nacional extraordinari del PSC. (Foto: EFE)
Barcelona

Navarro augura un canvi de cicle electoral a partir de les europees

Pronostica una tendència favorable als partits d'esquerres a partir dels comicis del 25 de maig

RedaccióActualitzat

El PSC augura un canvi de cicle electoral, des d'Europa fins als municipis. El primer secretari dels socialistes catalans, Pere Navarro, pronostica una tendència favorable a les esquerres que, segons ell, començarà amb els comicis del 25 de maig i que continuarà l'any que ve amb les municipals.

En la seva intervenció al Consell Nacional extraordinari del PSC, Navarro ha assegurat que les dretes que representen PP i CiU "tenen la mateixa idea d'Europa" pel que fa a retallades de drets i ha subratllat que al Parlament europeu CDC va al mateix grup d'UPyD i UDC, al dels populars.

Navarro ha lamentat que alguns partits "vulguin segrestar les europees (eleccions) parlant de sobiranismes", quan aquestes han de servir per construir una Europa més unida, gran i forta, fugint de les divisions.

Per això, ha destacat que els socialistes tenen els millors candidats, encapçalats per l'alemany Martin Schulz, "que coneix molt bé Catalunya i Europa", i Elena Valenciano, que visitarà aquest diumenge Catalunya.

Anar al contingut