Pere Navarro atenent els mitjans. (Foto:EFE)
augura Navarro augura que quan torni, Chacón serà una persona "molt valuosa pel partit". (Foto:EFE)
Barcelona

Navarro augura que quan torni, Chacón serà una persona "molt valuosa per al partit"

La direcció del PSC mostra respecte per la decisió de l'exministra Carme Chacón d'apartar-se temporalment de la primera línia política. El líder dels socialistes catalans, Pere Navarro, circumscriu a una decisió estrictament personal la seva marxa als Estats Units per anar a fer classes a la Universitat. Navarro està convençut que Chacón continuarà sent una persona valuosa per al partit.

RedaccióActualitzat
El secretari general del PSC, Pere Navarro, ha atribuït aquest dijous la decisió de Carme Chacón de marxar un any als Estats Units a una "oportunitat professional que és adequada per a ella i en una universitat molt prestigiosa".

Lluny de relacionar-ho amb qüestions polítiques, Navarro ha remarcat que el compromís de la socialista és marxar durant un any, i ha augurat que quan torni, serà una persona "molt valuosa pel partit".

En declaracions al Parlament abans de participar en la Diputació Permanent, el líder socialista ha assegurat que mantindrà el contacte amb ella i que continuaran "treballant i col·laborant junts", perquè la política "no es fa només des del Congrés", ha subratllat.
Anar al contingut