Barcelona

Navarro assegura que no comparteix "el fons ni les formes" del pacte fiscal de CiU

El líder del PSC, Pere Navarro, ha assegurat que no comparteix "el fons ni les formes" de la proposta de pacte fiscal de CiU, i creu que no millorarà el finançament de Catalunya, sinó que generarà més frustració als catalans.

AgènciesActualitzat
El líder del PSC, Pere Navarro, ha assegurat que no comparteix "el fons ni les formes" de la proposta de pacte fiscal de CiU, i creu que no millorarà el finançament de Catalunya sinó que generarà més frustració als catalans.

En la seva intervenció al Consell Nacional del seu partit, ha destacat que el mateix president de la Generalitat, Artur Mas, va admetre que plantejava "incerteses", i ha considerat que no es poden permetre en la situació actual.

Navarro ha exemplificat que la proposta de CiU porta a un xoc de trens, i ha subratllat que el PSC treballa pel bé de Catalunya i no per l'interès del partit: "No estem fent campanya electoral amb aquest tema", ha conclòs.

El líder socialista també s'ha referit al presumpte finançament irregular de CDC en el "cas Palau" i ha demanat a Mas que aclareixi els fets "pel seu bé personal, el de la democràcia, el seu partit i la imatge de Catalunya".

El socialista ha assegurat que li desagrada l'assumpte perquè posa en dubte la credibilitat democràtica i "perjudica greument" la comunitat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut