Beirut

Nasrallah dóna suport a la crida d'Ahmadinejad a la "desaparició" d'Israel

El líder d'Hezbollah, Hassan Nasrallah, que des de la invasió israeliana del Líban el 2006 no sol aparèixer en públic, ha rebut el president iranià, Mahmud Ahmadinejad, al seu feu del sud de Beirut. Nasrallah ha fet un discurs en què ha donat suport a les paraules d'Ahmadinejad i ha afirmat que "Occident s'enerva en contra seu perquè diu la veritat quan afirma que Israel és un estat il·legítim que ha de desaparèixer".

Actualitzat
El cap de Hezbollan, una organització considerada "terrorista" pels Estats Units, ha agraït a Ahmadinejad el seu suport als "resistents i oprimits".

La concentració s'ha fet a l'aire lliure a l'estadi Al-Raya, en presència de desenes de milers de partidaris de Hezbollah que han cridat "Mort als Estats Units" i "Mort a Israel" quan ha aparegut el president iranià.

Ahmadinejad, que avui ha començat una visita oficial al Líban, demà es desplaçarà al sud del Líban, on visitarà alguns dels pobles destruïts per l'aviació israeliana fa quatre anys i parcialment reconstruïts amb fons iranians.
Anar al contingut