Madrid

Narcís Serra, investigat per presumptes irregularitats en el forat de 900 milions a Caixa Catalunya

Va declarar a principis d'any davant la Guàrdia Civil assistit pel seu advocat

RedaccióActualitzat

La Fiscalia Anticorrupció investiga l'expresident de Caixa Catalunya Narcís Serra i altres membres de l'antiga cúpula de l'entitat després de detectar presumptes irregularitats en una quinzena d'operacions que entre el 2005 i el 2008 haurien causat un perjudici econòmic de 900 milions d'euros.

Segons avança el diari "El Mundo" i explica EFE citant fonts pròximes al cas, Serra va declarar per aquestes presumptes irregularitats a principis d'aquest any davant la Guàrdia Civil, assistit d'un advocat. El fiscal anticorrupció Fernando Maldonado té a les seves mans els informes que constatarien les irregularitats denunciades pel FROB en una quinzena d'operacions per a l'adquisició d'immobles i/o participacions en societats, així com refinançament per a l'adquisició de societats.

Amb aquesta informació, el fiscal decidirà si presenta una querella contra Serra i els altres exdirectius davant els jutjats de Barcelona.

Aquest no és l'únic front judicial que afronta Narcís Serra, que està a un pas de ser jutjat pels sobresous als directius de Caixa Catalunya quan l'entitat ja estava en situació crítica.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut