Ral·li Dakar

Nani Roma ja és a Catalunya i reconeix el patiment de les últimes jornades al Dakar

Nani Roma, guanyador en cotxes del Dakar 2014, ha reconegut a la seva arribada a Barcelona que "l'última nit va ser realment dura", perquè es jugava el títol amb el seu company, Stéphane Peterhansel, i amb prou feines va poder dormir. "Sempre escoltes soroll al cotxe, quedava una especial i, tal com estàvem, va ser difícil agafar el son i no vaig dormir gaire, la veritat", ha reconegut el pilot català.

Actualitzat

Nani Roma, guanyador en cotxes del Dakar 2014, ha reconegut a la seva arribada a Barcelona que "l'última nit va ser realment dura", perquè es jugava el títol amb el seu company, Stéphane Peterhansel, i amb prou feines va poder dormir. "Sempre escoltes soroll al cotxe, quedava una especial i, tal com estàvem, va ser difícil agafar el son i no vaig dormir gaire, la veritat", ha reconegut el pilot català.

Roma ha arribat aquest dilluns a l'aeroport de Barcelona acompanyat de la seva dona i també pilot de motos, Rosa Romero. Un centenar de veïns i amics de Folgueroles, el seu poble, l'han rebut efusivament amb pancartes i càntics. També l'esperaven el secretari general de l'Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, el senador Josep Maldonado, els seus pares, els seus sogres, els seus germans i els seus tres fills, Abril, Júlia i Marc.

"Quan es produeixen situacions com aquest any, les coses es compliquen, però amb Peterhansel no he tingut cap problema. Fins a l'últim dia, hem dormit al mateix 'motorhome', hem viatjat junts, sempre ens hem saludat; o sigui que no passa res", ha comentat Roma.

Nani Roma és el tercer pilot que guanya el Dakar en moto i cotxe, cosa que només ha aconseguit Peterhansel (sis en moto i cinc en cotxe) i Hubert Auriol (dos en moto i un en cotxe) : "La sensació que tinc és magnifica perquè mai no vaig somiar guanyar el Dakar en moto, imagina't ara fer-ho en cotxe. Ara, el que cal fer és guanyar una altra vegada".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut