Tenis

Nadal s'estavella contra el gegant Tsonga i diu adéu al somni de la final (6-2, 6-3 i 6-2)

L'Open d'Austràlia continuarà sent un somni. Rafa Nadal ha caigut a les semifinals de Melbourne davant Jo-Wilfried Tsonga per un clar 6-2, 6-3 i 6-2. El gegant francès no ha donat cap mena d'opció al tenista mallorquí i s'ha classificat per primer cop en la seva carrera per a una final de Grand Slam. Nadal veu així com s'esfuma la possibilitat, no només de fer-se amb un títol que li manca, sinó també de convertir-se en el número u de l'ATP.

Actualitzat

Després d'uns últims anys de penúries i oblidades ja les lesions, Jo-Wilfried Tsonga ha entrat de nou en l'escena del tenis mundial per la porta gran. El tenista francès s'ha desfet amb una facilitat inesperada del número dos del món, Rafa Nadal, i s'ha classificat per a la final de l'Obert d'Austràlia.

En només una hora i 57 minuts, Tsonga ha convertit el mallorquí en una titella, en una pueril ombra del tenista que a Austràlia aspirava a coronar-se número u del rànquing ATP i que fins al moment no havia cedit cap set. El partit ja s'ha trencat en el segon joc de la primera màniga quan Tsonga ha trencat el servei de Nadal i ha controlat a la perfecció el compàs del partit sense permetre la reacció del mallorquí. 

Nadal en cap moment ha pogut frenar el potent servei del seu contrincant i ha vist, impotent, com tots els seus esforços per trencar-l'hi quedaven en mers intents. Aquesta tònica s'ha repetit en els dos sets següents i Nadal no pogut fer res més que claudicar.

Tsonga s'enfrontarà ara al vencedor del Federer-Djokovic que es juga demà.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut