Tenis

Nadal, Robredo, Ferrer i Verdasco jugaran contra Itàlia per la permanència a la Copa Davis

Emilio Sánchez Vicario ha donat la llista de jugadors que disputaran l'eliminatòria de Copa Davis davant Itàlia, en la qual l'equip espanyol mirarà d'assegurar-se la permanència en el Grup Mundial de la competició. Els quatre tenistes seleccionats son Rafa Nadal, Tommy Robredo, David Ferrer i Fernando Verdasco, tots quatre presents a la ronda de setzens de final de l'Open dels Estats Units de tenis. El capità de l'equip espanyol de Copa Davis ha explicat que ha parlat amb tots els jugadors presents a Flushing Meadows, i ha afirmat que tots estan "molt il·lusionats" per jugar l'eliminatòria.

Actualitzat

Sánchez Vicario ha dit que Juan Carlos Ferrero, que s'ha quedat fora de la convocatòria, "ha entès perfectament que està en el bon camí per tornar en el futur". El capità ha afegit que, tret de Nadal, que serà el número 1 de l'equip i jugarà els partits individuals, la resta de la configuració de l'equip encara està sense decidir.

"Caldrà veure com acaben l'Open Robredo i Ferrer, i després, pel que fa a la parella de dobles, podem tenir fins a tres opcions, en les quals el comodí sempre serà Tommy Robredo", ha dit Sánchez Vicario.

Espanya jugarà amb Itàlia del 22 al 24 de setembre a Santander. De la victòria en aquesta eliminatòria dependrà la continuïtat en el Grup Mundial de la Copa Davis.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut