Tenis

Nadal esborra Zeballos (6-2, 6-2 i 6-3) per plantar-se a tercera ronda de Roland Garros

A mesura que avança el torneig, Rafael Nadal està recuperant el seu millor tenis i aquest divendres, en el seu segon compromís a Roland Garros, no ha tingut cap problema per esborrar Horacio Zeballos, número 44 del rànquing ATP. El manacorí ha derrotat l'argentí amb un 6-2, 6-2 i 6-3 després d'un partit molt còmode, i ja es troba a tercera ronda de París. Nadal ha intimidat el rival amb un tenis cada cop més precís, sòlid i contundent i no s'ha desgastat gaire per adjudicar-se l'enfrontament. El pròxim escull de Nadal serà Lleyton Hewitt. En canvi, Albert Montañés ha perdut contra el suec Robin Soderling (6-4, 7-5, 2-6 i 6-3).

Actualitzat
Nicolás Almagro també ha accedit a tercera ronda de Roland Garros un cop ha eliminat amb facilitat el belga Steve Darcis per 6-3, 6-0 i 7-5. El murcià s'enfrontarà ara a Dolgopolov, que ha derrotat el xilè Fernando González, semifinalista l'any passat, per 6-3, 6-4 i 6-3.

Juan Carlos Ferrero i Fernando Verdasco també han accedit a tercera ronda després de vèncer Pere Riba i Florent Serra, respectivament. El d'Ontinyent ha derrotat el català per 7-6, 6-7, 6-2 i 6-2, mentre que el madrileny ha derrotat el francès per 6-2, 6-2, 0-6 i 6-4.

Federer ja és a vuitens

Qui, en canvi, ja espera rivals als vuitens de final és Roger Federer. El tenista suís ha derrotat l'alemany Julian Reister per 6-4, 6-0 i 6-4 en un duel sense gaires emocions en què Federer ha estat molt superior. El rival de Federer serà el seu amic i compatriota Stanislas Wawrinka, botxí de l'italià Fognini. També continuen endavant Andy Murray, Ljubicic i Tsonga.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut