Tenis

Nadal derrota Ferrer i es proclama campió del torneig de Montecarlo per setè any consecutiu

Rafa Nadal manté el seu particular idil·li amb la terra batuda de Montecarlo. El manacorí, el rei indiscutible d'aquesta superfície, s'ha coronat aquest diumenge campió del torneig monegasc per setè any consecutiu. Nadal ha derrotat en la final l'alacantí David Ferrer per 6-4 i 7-5 després de dues hores i 16 minuts d'intensa batalla i ha augmentat la seva llegenda a Montecarlo, on acumula 39 partits seguits sense perdre. Amb aquesta victòria, Nadal suma el seu primer títol de l'any, el 30 sobre terra batuda i el 44 de la seva carrera esportiva. Ara, el pròxim objectiu de Nadal serà el trofeu Comte de Godó que comença aquest dilluns a Barcelona i on aspira a sumar un nou títol després de la seva absència en l'edició de l'any passat.

Actualitzat
Aquest dilluns comença la competició al Barcelona Open Banc Sabadell, un torneig que el canal Esport3 seguirà amb detall. El cap de sèrie número u al Reial Club de Tenis de Barcelona serà Rafa Nadal, que hi arribarà amb un nou títol sota el braç.

El manacorí ha guanyat a Montecarlo per setè any consecutiu, i s'ha convertit en el tenista amb més Masters 1000 de la història, amb un total de 19. En la final d'aquest diumenge, Nadal ha derrotat l'alacantí David Ferrer per 6-4 i 7-5 després d'una intensa lluita de més de dues hores, i ha tornat a demostrar que no hi ha cap rival capaç de fer-li ombra sobre la terra batuda del principat monegasc.

Tot i l'enorme desgast realitzat el dia anterior a les semifinals contra Andy Murray, Nadal no ha acusat el cansament i s'ha desfet d'un lluitador Ferrer. L'alacantí ha tingut les seves opcions per forçar el tercer i definitiu set, però en els punts decisius, Nadal ha estat més encertat i s'ha acabat adjudicant el seu primer títol de l'any, el 30 sobre terra batuda i el 44 de la seva carrera esportiva.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut