Jocs Olímpics

Nadal debutarà contra Potito Starace en un camí complicat per penjar-se la medalla d'or

Rafa Nadal no tindrà un camí de roses cap a l'or de Pequín. Debutarà amb l'italià Potito Starace, a qui sempre ha derrotat. Els problemes començaran en la segona ronda, on es podria trobar amb un campió de Wimbledon i del US Open, l'australià Lleyton Hewitt. Després, el de Manacor hauria de superar un os en pista ràpida com és el txec Radek Stepanek. Els maldecaps de debò apareixeran a les últimes rondes. El recent guanyador del Masters de Cincinnati, Andy Murray, és en el quadre de Nadal, que, a més, disputaria les semifinals, contra el seu últim botxí, el número 3 del món: Novak Djokovic.

Actualitzat

Nadal serà oficialment el número 1 de l'ATP el 18 d'agost. En els Jocs encara ho és Federer, que només es trobaria amb el manacorí en la gran final. "Si vull tornar a ser el número 1 en unes setmanes hauré de jugar fort fins a finals d'any i guanyar molts tornejos", reconeix el balear.

Roger Federer, que afronta el torneig sabent que serà l'últim abans de cedir el número 1 a Nadal, obrirà el foc contra el rus Dmitri Tursunov, que no hauria de representar cap problema. El tercer favorit per a la medalla d'or, Novak Djokovic, s'enfrontarà en primer lloc al nord-americà Robby Ginepri.

A més, David Ferrer jugarà contra el serbi Janko Tipsarevic, Nicolás Almagro davant el francès Gael Monfils i el català Tommy Robredo intentarà derrotar l'italià Andreas Seppi. En el torneig de dobles, Nadal i Robredo se les hauran amb els suecs Bjorkman i Soderling, mentre que Almagro i Ferrer ho faran contra els sud-africans Anderson i Coetzee.

Ivanovic-Korittseva, en la primera ronda

En el quadre femení, la número 1 del món, Ana Ivanovic, debutarà contra la ucraïnesa Marija Korittseva. Pel que fa a les representants espanyoles, els emparellaments són: Anabel Medina-Sybille Bammer, Carla Suárez-Shuai Peng i Núria Llagostera-Klara Zakopalova. En dobles, Medina i Ruano s'enfrontaran a Korittseva i Perebijnis, i Llagostera i María José Martínez a Vesnina i Zvonareva.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut