Barcelona

Nadal creu que el PP captarà el vot dels descontents pel "maltractament" del PSOE a Catalunya

La cap de llista del PPC a les generals per Barcelona, Dolors Nadal, ha esgotat les últimes hores de campanya desplaçant-se al barri de Palau de Mataró, que segons els populars té un percentatge d'immigrants del 60% en algunes zones. La candidata ha exhibit optimisme sobre les possibilitats de creixement del PP català i s'ha mostrat convençuda que diumenge la seva formació tindrà el suport del seu votant tradicional però també el "d'aquells catalans que han viscut el maltractament de José Luis Rodríguez Zapatero a Catalunya". També ha subratllat que el vot a CiU és un exercici "legítim" però d'"ineficàcia política".

Actualitzat
Dolors Nadal ha recordat la gestió de la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, els errors en el servei de Rodalies de Renfe i ha alertat sobre les "restriccions d'aigua" a Catalunya. Tot plegat per concloure que cap govern havia tractat "pitjor"aquesta comunitat. En aquest context, la cap de llista del PP català ha apel·lat les persones que "abans mai no havien votat el PP" a confiar en el seu partit, i els ha recomanat, si tenen dubtes sobre el seu vot, "que pensin en la cara de Zapatero, d'Álvarez i de Chacón i en els problemes que els han generat".

Acompanyada pel president del PPC, Daniel Sirera, la candidata ha passejat pel barri de Palau de Mataró i l'ha posat com a prova de la "immigració descontrolada" que ha fomentat el president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, afegint que aquest descontrol "ha creat inseguretat i falta de convivència" a la zona.
Anar al contingut