Joaquim Nadal a l'entrevista
Joaquim Nadal a l'entrevista
Barcelona

Nadal aposta per redefinir les relacions federals del PSC amb el PSOE

El PSC ha de replantejar les relacions amb el PSOE i n'ha de mantenir un alt grau d'autonomia per les qüestions que afecten directament Catalunya. És una de les opinions que Joaquim Nadal, portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, expressa en una entrevista al programa "Parlament".

Actualitzat
En una entrevista concedida al programa "Parlament", Joaquim Nadal aposta per redefinir les relacions federals del PSC amb el PSOE com a element central del full de ruta de la formació catalana.

Nadal considera que la situació actual és insostenible i que la formació catalana ha de remarcar quin és el seu lloc dins del PSOE. En una clara referència a la carta de Miquel Iceta, Nadal considera clau poder reestructurar els conceptes de federació i llibertat en la presa de decisions dins de la formació catalana.

Segons Nadal, el federalisme passiu ha de deixar pas a un federalisme actiu, que posi fi a la falta de sintonia i distanciament que la formació socialista ha pogut evidenciar en les recents eleccions municipals.
Anar al contingut