Tenis

Murray supera Berdych en quatre sets i jugarà la final de l'Open dels Estats Units

L'escocès ha superat Berdych en quatre sets (5-7, 6-2, 6-1 i 7-6) en la primera semifinal de l'Open dels Estats Units. El seu rival serà el vencedor del Ferrer-Djokovic, partit suspès per l'amenaça de mal temps quan el de Xàbia dominava per 5-2.

Actualitzat
Andy Murray ha superat Tomas Berdych en quatre sets (5-7, 6-2, 6-1 i 7-6) en la primera semifinal de l'Open dels Estats Units. El seu rival en la final serà el vencedor del Ferrer-Djokovic, partit suspès per l'amenaça de mal temps quan el de Xàbia dominava per 5-2. El matx es reprendrà aquest diumenge i la final masculina es disputaria dilluns.

Murray ha necessitat quatre hores de partit per desfer-se de Berdych, que ha guanyat el primer set per 5-7. Però el txec ha comès massa errors no forçats (condicionat pel vent que dificultava el joc) i ha perdut clarament els dos següents parcials (6-2 i 6-1). El quart set ha tornat a estar molt disputat, però Berdych ha desaprofitat les seves oportunitats en el "tie break" i Murray s'ha classificat per segona vegada per a la final del Grand Slam nord-americà. De retruc, l'escocès ha consolidat la tercera plaça del rànquing superant Rafa Nadal, absent per lesió a Flushing Meadows.

També s'ha suspès la final femenina entre la bielorussa Victoria Azarenka i la nord-americana Serena Williams que s'havia de jugar aquest dissabte per les males previsions meteorològiques. Es jugarà aquest diumenge a una hora encara per determinar.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut