Tenis

Murray deixa Ferrer fora de la final de l'Open d'Austràlia (6-4, 6-7, 1-6 i 6-7)

Andy Murray i Novak Djokovic es jugaran el títol de l'Obert d'Austràlia. El tenista escocès s'ha desfet de David Ferrer per 6-4, 6-7, 1-6 i 6-7 en la segona semifinal del torneig i es disputarà amb el serbi el primer Grand Slam de la temporada. L'alacantí ha començat molt bé l'enfrontament però ha acabat rendint-se a la major agressivitat de Murray, que ha remuntat fins a imposar-se amb certa comoditat davant d'un rival rendit i que ha anat de més a menys. Aquesta serà la segona final consecutiva de Murray a Melbourne després de perdre la de l'any passat davant de Roger Federer.

Actualitzat
El tenista escocès tindrà l'oportunitat de refer-se de la derrota que va viure en l'última edició després d'haver superat Ferrer en un duel de més de tres hores. Murray ha començat la semifinal patint davant d'un Ferrer molt consistent però s'ha refet magníficament després de perdre la primera màniga 6-4. 

Murray ha aixecat el segon set al "tie-break" (6-7) i ha colpejat l'ànim del tenista alacantí. Ferrer ha perdut confiança i ha abaixat els braços definitivament en el quart set, que ha llançat després d'un 1-6 en contra. Malgrat intentar refer-se, a Ferrer li ha faltat agressivitat i confiança. Ha tingut bones oportunitats per forçar el cinquè set, però ha permès que Murray, més ambiciós, es recuperés i sentenciés finalment el duel de nou al desempat (6-7).  
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut