Futbol

Munté qualifica d'"inadmissible" la proposta de sanció per la xiulada a la final de Copa

La portaveu del govern lamenta la decisió de la Comissió Antiviolència i avisa que "potser arribarem a la conclusió que a l'estat espanyol exhibir banderes anticonstitucionals és gratis però exercir la llibertat d'expressió és penat i multat"

Actualitzat

Neus Munté, portaveu del govern, s'ha referit a la proposta de sanció de la Comissió Antiviolència per la xiulada a l'himne d'Espanya abans de la Copa del Rei, tant al Futbol Club Barcelona com a altres entitats.

"És absolutament incomprensible i inadmissible – ha dit Munté-. En un estat democràtic les persones es poden expressar lliurement en exercici de la seva llibertat d'expressió (...) Potser arribarem a la conclusió que exhibir banderes preconstitucionals a l'estat espanyol és gratis però exercir la llibertat d'expressió és penat i és multat. No entenc quina mena d'estat democràtic és aquest", ha comentat. Munté ha dit que el govern està "al costat de les entitats que s'han vist afectades i que ja han començat la defensa dels seus drets", ha afegit.  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut