La consellera portaveu, Neus Munté, a la roda de premsa posterior al Consell de Govern (ACN)
La consellera portaveu, Neus Munté, a la roda de premsa posterior al Consell de Govern (ACN)
Barcelona

Munté no aclareix si Puigdemont nomenarà un conseller del referèndum

La consellera portaveu surt al pas de les informacions que apunten que es crearà la figura del conseller del referèndum dient que és potestat única del president

RedaccióActualitzat

El govern ha sortit al pas del debat sobre si es crearà o no la figura del conseller del referèndum, com apunta el diari "Ara". La portaveu Neus Munté no ha volgut aclarir-ho. S'ha limitat a dir que és potestat única del president i ha emplaçat a demà, dimecres quan Carles Puigdemont compareixerà al Parlament per explicar el cessament de l'exconseller Jordi Baiget per haver posat en dubte com acabaria el referèndum.

La consellera portaveu Neus Munté ha volgut deixar la porta oberta a qualsevol canvi tot i que també ha recordat que fa menys d'un any que el president va designar com a coordinadors del referèndum tant el vicepresident Oriol Junqueras com el conseller d'Exteriors, Raül Romeva.

Per la cap de l'oposició, Inés Arrimadas, de Ciutadans, aquest debat sobre el conseller del referèndum és un signe més que el govern va a la deriva en l'organització de l'1 d'octubre.

"Jo crec que el president Puigdemont no sap a qui passar-li la pilota d'aquest tema. Sabia que mentia quan prometia la independència en 18 mesos i sap que menteix quan promet un referèndum per l'1 d'octubre. I suposo que voldrà posar la responsabilitat sota les mans d'algú més que no sigui ell perquè no sap ja què fer."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut