Barcelona

Munté: "És veritat que el meu nom sona"

Oriol Junqueras respecta la decisió del president Puigdemont de no ser el candidat, però avisa el PDeCAT que no cal desviar l'atenció cap a aquests debats

RedaccióActualitzat

L'endemà que Carles Puigdemont descartés repetir de president de la Generalitat, "El matí de Catalunya Ràdio" n'ha parlat amb Neus Munté, que admet que el seu nom és a les travesses per ser el cartell electoral del Partit Demòcrata. Ara bé, la consellera de la Presidència i portaveu del govern refreda l'opció de ser la pròxima candidata.

"És veritat que el meu nom sona. Ho porto amb molta normalitat, perquè entenc que està justificat pel fet que estic molt a prop del president Puigdemont a nivell de govern, però també pel meu lloc al PDeCAT. Això no vol dir res més. Al PDeCAT hi ha persones amb una capacitat molt gran de lideratge. Hi eren, hi són i hi seran."

Tot i això, Munté creu que ara no toca aquest debat perquè -en principi- no hi ha eleccions a la vista. I, segon, considera que dins el seu partit hi ha altres actius.

Des d'ERC, Oriol Junqueras respecta la decisió del president Carles Puigdemont de no ser el candidat del Partit Demòcrata a les properes eleccions, però avisa el PDeCAT que no cal desviar l'atenció amb aquests debats, quan ara el prioritari és treballar per al referèndum.

Per la seva banda, la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, no es planteja ser candidata a la presidència de la Generalitat.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut