Primer pla de diversos ciutadans que segueixen el ple del Parlament a peu de carrer, als afores del Parc de la Cutadella aquest divendres 27 d'…
Primer pla de diversos ciutadans que segueixen el ple del Parlament a peu de carrer, als afores del Parc de la Cutadella aquest divendres 27 d'octubre de 2017 (Horitzontal).

Multitudinària expectació a l'entorn del parc de la Ciutadella en l'inici del Ple del Parlament

ACN Barcelona.-L'entorn del parc de la Ciutadella és ple de gom a gom aquest divendres amb milers de persones que segueixen atentament el Ple del Parlament amb què la cambra votarà la constitució de la República Catalana. Els més matiners ja hi eren al voltant de les 10 h, si bé el gruix de manifestants ha arribat a mesura que s'apropava l'hora d'inici del debat. Segons la Guàrdia Urbana, al voltant de les 14 h eren 15.000 les persones concentrades al passeig Picasso, Pujades i el carrer Wellington. Totes segueixen amb gran atenció a través de pantalles gegants el Ple que se celebra dins el Parlament, amb crits a favor de la independència i la llibertat de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, i escridassades contra els discursos de Ciutadans, Partit Popular i el PSC.

Anar al contingut