Madrid

"Multes morals" per als vehicles mal aparcats

Uns cinquanta joves voluntaris, acompanyats per discapacitats greument afectats, surten diàriament al carrer per posar "multes morals" a tots els propietaris de vehicles mal aparcats que dificulten la seva mobilitat pels carrers de Madrid.

Actualitzat
Sota el lema "La teva llibertat per aparcar, la meva esclavitud per moure'm", l'associació de voluntaris per la integració del discapacitat físic Auxilia Madrid promou una campanya des del desembre amb la finalitat d'intentar "conscienciar" la gent perquè "pensin una mica" en aquest tipus de col·lectius i els "facilitin" el dia a dia.

La iniciativa consisteix a deixar una "multa" al parabrisa dels vehicles que estan mal estacionats, en llocs on dificulten o impedeixen el pas dels discapacitats. "La gent aparca molt als passos de vianants i voreres", cosa que dificulta el pas de les cadires de rodes amb què solen desplaçar-se els discapacitats, es lamenta un dels coordinadors de l'associació. Aquestes "multes morals", però, solen ser ben acollides pels conductors.

Auxilia és una associació que treballa des de fa 35 anys a favor de l'oci i el temps de lleure de les persones amb discapacitats físiques.
Anar al contingut