Instal·lacions d'Amazon
Instal·lacions d'Amazon
Londres

Multen Amazon al Regne Unit per haver transportat material considerat perillós en avions de passatgers

Des del gener del 2014 fins al juny del 2015 els vols fora del Regne Unit portaven bateries de ions de liti i aerosols inflamables

RedaccióActualitzat

Multen amb 65.000 £ Amazon el Regne Unit per haver transportat material considerat perillós -bateries d'ions de liti- en avions de passatgers.

L'acusació la va fer l'Autoritat d'Aviació Civil quan es va descobrir que des del gener del 2014 fins al juny del 2015 els vols fora del Regne Unit portaven bateries d'ions de liti i aerosols inflamables.

Després d'un judici de nou dies, que va acabar el 20 de setembre, Amazon ha estat declarat culpable i condemnat a pagar una multa de 65.000 lliures.

"La seguretat de l'aviació i el públic és molt important i és per això que hi ha importants restriccions internacionals i nacionals per prohibir el transport de determinades mercaderies que representen un risc per a la seguretat de vol. I aquestes mercaderies perilloses inclouen bateries d'ions de liti, que estan prohibits com a correu o càrrega en un avió de passatgers", va explicar Kate Grapes, advocat de l'Autoritat d'Aviació Civil, en un comunicat.

 

 

 

Anar al contingut