Barcelona

Multa de 1.125 euros per a 15 "skaters" per un descens pel centre de Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona ha imposat multes de més de mil euros a diversos "skaters" que per carnaval van organitzar un descens des de Sarrià fins a plaça Catalunya. El consistori considera que es va posar en risc la seguretat de les persones, mentre que els "skaters" han denunciat que se senten perseguits i es queixen que patinaven per la calçada. Les sancions s'han imposat realitzant una aplicació molt estricta de l'ordenança cívica de Barcelona.

Actualitzat
Un grup de 15 "skaters" ha estat sancionat amb multes de 1.125 euros cadascun per haver practicat aquest esport per carrers cèntrics de la capital catalana. Els "skaters" van organitzar per carnaval un descens des de Sarrià fins a plaça Catalunya, però a l'altura del carrer Calvet es van trobar una batuda de la Guàrdia Urbana que els va impedir acabar el descens.

Els "skaters" consideren que l'Ajuntament els persegueix perquè no baixaven per la vorera, sinó per la calçada, però la denúncia feta pel consistori argumenta que es va posar en risc la seguretat de les persones i la integritat dels béns. Per això, els imposa una multa de 1.125 euros gràcies a l'aplicació estricta de l'ordenança cívica.

Els "skaters" hi han imposat recurs i mentre esperen que es resolgui reivindiquen més espais a la ciutat per practicar un esport urbà que a Barcelona té cada cop més seguidors. L'Ajuntament no ha volgut donar a TV3 la seva versió dels fets.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut