Tenis

Moyà juga net, fa fora del Masters Albert Costa i jugarà a semifinals amb Juan Carlos Ferrero

Albert Costa no ha pogut superar el seu compatriota, el mallorquí Carles Moyà. En el que ha estat un dels partits més macos d'aquest Masters de Xangai, Costa no ha pogut classificar-se per a les semifinals en perdre per 7 a 6, 6 a 3 i 6 a 4, en dues hores i 45 minuts. Qui sí que ha sortit guanyant amb aquest resultat és el número 1, l'australià Lleyton Hewitt, que necessitava la victòria de Moyà i que ja va demanar que hi hagués joc net. El rival de Moyà a les semifinals serà Juan Carlos Ferrero que ha superat còmodament amb dos sets el txec Jiri Novak per 7-5 i 6-3, mentre que l'australià s'enfrontarà al suís Roger Federer.

Albert Costa no ha pogut superar Carles Moyà i ha quedat fora del Masters de Xangai. Tot i que el lleidatà ha perdut el primer set en el desempat, Costa no ha llançat la tovallola i s'ha endut el segon set per 6-3. Tot estava pendent del tercer parcial i aquí Albert Costa ha notat el fet de jugar tres sets en cada un dels tres partits del Masters. El campió de Roland Garros, que necessitava el triomf per ser a semifinals, ha hagut de rebre tractament en la pista en dues ocasiones per problemes a l'esquena. Ha continuat l'enfrontament, però Moyà ha estat més fort, s'ha endut el partit i no ha donat marge a les especulacions de pacte entre els dos jugadors. El rival de Carles Moyà a les semifinals serà Juan Carlos Ferrero, que ha superat còmodament amb dos sets el txec Jiri Novak per 7-5 i 6-3. L'altre lloc en la final se la jugaran l'autralià Lleyton Hewitt, que acabarà aquesta temporada novament com a número 1 mundial, i el suís Roger Federer.