Tenis

Moyà, com Ferrero, també guanya i deixa Espanya a un punt d'eliminar Bèlgica de la Davis

Espanya ha aprofitat a la perfecció el factor pista i, amb dues victòries en els dos primers partits, ha deixat ben encaminada l'eliminatòria de Copa Davis que l'enfronta amb Bèlgica. A la tarda, Carles Moyà, en el seu retorn a l'equip nacional després de dos anys, ha guanyat el número 1 belga, Xavier Malisse, per 7-6, 6-1 i 7-6. Al matí Juan Carlos Ferrero s'ha imposat a Christophe Rochus per 6-3, 6-2 i 7-5. L'equip espanyol podria enllestir la ronda per la via ràpida si guanya el partit de dobles que jugaran Albert Costa i Àlex Corretja.

Juan Carlos Ferrero ha aplanat el camí d'Espanya cap a la segona ronda de la Copa Davis amb una còmoda victòria davant Christophe Rochus, per 6-3, 6-2, 7-5 en 1 hora i 45 minuts, en el primer xoc entre belgues i espanyols que té com a escenari el Centre de Tecnificació Blas Infante de Sevilla. El tenista valencià, número 1 del conjunt espanyol, no s'ha deixat sorprendre per un tenista, el gran dels germans Rochus, situat en el lloc 125 en el rànquing de l'ATP i que era l'aposta psicològica del capità belga, Steven Martens, per trencar amb el favoritisme espanyol. Rochus, l'únic dels belgues que havia aconseguit vèncer en alguna ocasió algun dels tenistes espanyols presents a Sevilla, ha hagut de rendir-se finalment a les evidències davant la superioritat de Ferrero i ha sumat una nova derrota en els seus compromisos individuals dins de la Davis, on només suma una victòria després de set partits. El valencià, número 3 en l'escalafó mundial, no ha deixat forat per a les sorpreses, en ocasions tan habituals en una competició com la Davis, i un cop superat el procés d'adaptació a la terra batuda, després que el circuit en aquestes altures de temporada discorre per un altre tipus de superfícies, ha imposat un ritme al qual no ha pogut respondre al seu rival.