Madrid

Movistar apujarà tots els MMS a un euro a partir de l'1 de març

A partir de l'1 de març, tots els missatges multimèdia que s'enviïn des d'un mòbil de Movistar costaran 1 euro. Els missatges de text, els SMS, seguiran a 15 cèntims d'euro més IVA. La connexió al portal d'internet Emoción costarà un euro al dia per cada tram de 10 Mb de consum, però sense límit de connexions.

Actualitzat
Movistar ha anunciat un canvi en les seves tarifes que s'aplicarà a partir de l'1 de març. Els missatges multimèdia o MMS costaran un euro, independentment del telèfon a què s'enviï. Això representa un increment important respecte als preus actuals, que van dels 28 cèntims si el missatge s'envia a un número Movistar als 55 si s'envia a una altra operadora. Els missatges de text, els anomentats SMS, es mantenen a 15 cèntims més IVA.

La divisió de telefonia mòbil de Telefónica també ha decidit apujar la connexió al seu portal d'internet Emoción a un euro. Fins ara, Movistar cobrava 50 cèntims per cada connexió, però a partir d'ara es cobrarà un euro per cada 10 megues de trafic, amb independència del número de connexions que es facin al dia.

La companyia ha posat a disposició dels seus clients el número de telèfon gratuït 3503 per informar-los de les noves tarifes.
Anar al contingut