Futbol

Mourinho treu transcendència al clàssic del Camp Nou i diu que el seu únic objectiu és guanyar el títol

José Mourinho ha parlat ja del clàssic en una entrevista concedida a la web francesa Bein Sport. El tècnic del Reial Madrid ha reconegut que els duels entre el Barça i el Reial Madrid són partits únics que aturen el món però li ha volgut treure trascendència tot i que una derrota del seu equip el deixa amb la Lliga pràcticament impossible.

Actualitzat
José Mourinho ha parlat ja del clàssic en una entrevista concedida a la web francesa Bein Sport. El tècnic del Reial Madrid ha reconegut que els duels entre el Barça i el Reial Madrid són partits únics que aturen el món però li ha volgut treure transcendència tot i que una derrota del seu equip el deixaria amb la Lliga pràcticament impossible.

El tècnic portuguès ha intentat treure transcendència al clàssic però és conscient que molta gent estarà pendent de veure el partit per televisió: "Un Madrid-Barça és un partit que ens encanta jugar. A nosaltres, i segurament, a ells també. En aquest sentit, un clàssic és una miqueta més que un altre partit normal de la Lliga. Els enamorats del futbol aturem el món quan hi ha un Madrid-Barcelona. Però el nostre objectiu és guanyar el campionat. El clàssic són només tres punts. El clàssic del 7 d'octubre és un partit de Lliga. Dos rivals directes que saben que si un treu els tres punts l'altre no suma".

Mourinho ha explicat el mal inici del seu equip d'aquesta manera: "La diferència fonamental és que la temporada passada aquest equip no era campió i aquesta sí que és el campió. En la meva opinió, el meu equip ha començat la temporada una mica vivint del prestigi de ser campió. Si jugues al màxim a la Supercopa, si jugues al màxim a la Champions, per què no jugues al màxim a la Lliga? No la jugues al màxim perquè la vas guanyar la passada temporada? No! "

Sobre el seu futur, Mourinho ha destacat: "Sóc feliç i vull continuar aquí. He signat amb el Madrid per quatre anys més, és el 'top' del món del futbol. Després d'Anglaterra i Itàlia, el Madrid em faltava en el meu currículum. Ara que el tinc, toca treballar al màxim. Vaig ser molt feliç a Londres. Segurament tornaré, vull entrenar molts anys i al Madrid és difícil ser-hi tant de temps. També ser campió en un cinquè país és una motivació per a mi", conclou l'entrenador.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut