Reial Madrid

Mourinho: "Si la distància amb el Barça augmenta, la Lliga s'ha acabat"

José Mourinho ha donat la raó a Kaká i ha explicat que tot l'equip pensa que Karim Benzema ha d'aportar més a l'equip. Amb el davanter francès en el punt de mira pel seu baix rendiment, el Reial Madrid rebrà aquest diumenge el Mallorca al Bernabéu en un partit que podria començar a set punts del Barça si els blaugranes són capaços de derrotar el Racing. Per aquest motiu, el portuguès ha fet una seriosa advertència als seus jugadors. "Si la distància amb el Barça augmenta, s'ha acabat la Lliga", ha reconegut. L'alemany Sami Khedira, amb un cop al turmell, s'ha quedat fora de la llista de convocats.

Actualitzat
El Reial Madrid rebrà aquest diumenge a partir les set de la tarda el Mallorca de Laudrup per mirar de retallar els quatre punts que ara mateix el separen del Barça i que podrien ser set si els blaugranes guanyen al Racing. Per aquest motiu, José Mourinho ha alertat els seus jugadors que no poden perdre més punts si no es volen acomiadar del títol de Lliga. "El Mallorca és un bon equip, ens poden complicar el partit, especialment en una setmana en la qual ells han pogut preparar aquest partit i nosaltres hem tingut un derbi contra l'Atlètic fa dos dies. Nosaltres estem jugant bé, especialment a casa; els aficionats donen suport a l'equip en cada partit, i espero lluitar perquè si perdem més punts, la Lliga s'ha acabat", ha afirmat el tècnic.

A banda d'aquesta advertència, el duel contra l'equip balear ha quedat completament eclipsat pel debat intern sobre Karim Benzema. Si divendres Kaká va reconèixer en públic que el davanter francès no estava rendint al seu millor nivell, avui José Mourinho ha donat la raó al brasiler. "El que ha dit Kaká ho pensem tots i el mateix Karim. Ha de donar una miqueta més. És un noi fantàstic, de qui es deia que no es comunicava, que era tancat i que només parlava francès. És una mentida que s'ha transformat d'una manera molt positiva. Per la seva qualitat esperem més d'ell, volem una miqueta més", ha reconegut el portuguès, que ha afegit que Benzema "porta menys gols a la Lliga que Sergio Ramos i Carvalho".

Mourinho, que porta unes setmanes demanant el fitxatge d'un davanter centre en el mercat d'hivern després de la lesió d'Higuaín, no s'ha arronsat a l'hora de deixar a la banqueta l'únic nou que té disponible en els dos últims partits per fer evident el seu malestar amb el club, contrari a fitxar-li un reforç començada la temporada. El portuguès, a més, s'ha encarregat de recordar que el fitxatge de Pandev la temporada passada va ser clau perquè l'Inter guanyés la Lliga de Campions.

Khedira, baixa per un edema al peu

De cara al partit contra els balears, José Mourinho ha convocat 20 futbolistes, entre els quals destaca Lass Diarra. La resta són els mateixos que van viatjar a Almeria en l'última jornada de Lliga, llevat de Sami Khedira, que no s'ha recuperat a temps d'unes molèsties. L'internacional alemany es va lesionar en el partit de Copa contra l'Atlètic de Madrid en rebre un cop al turmell i té un edema al peu dret.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut