Mourinho, durant la roda de premsa
Futbol

Mourinho no es refia del Manchester: "Té un atac molt poderós i pot guanyar qualsevol"

José Mourinho espera trobar aquest vespre un Manchester United molt defensiu però molt "ofensiu quan tinguin pilota"i va destacar que els seus jugadors hauran de defensar molt i molt bé: "El Manchester té un atac molt poderós amb homes molt perillosos."

Actualitzat
El Reial Madrid i el Manchester es juguen aquest vespre passar a quarts de final de la Champions League a Old Trafford en un partirt molt obert que transmetrà en directe TV3. El resultat obtingut al Bernabéu (1-1) beneficia de moment els homes de Sir Alex Ferguson, però el bon moment dels dos conjunts no deixa clar qui continuarà endavant.

Mourinho va explicar ahir en roda de premsa les sensacions prèvies del conjunt blanc en un partit on es juguen la temporada. Amb la Lliga gairebé perduda, la final de la Copa del Rei no és suficient per a un equip que aspira a tots els títols i que encara té opcions en la màxima competició continental.

Mourinho espera trobar un Manchester United molt defensiu, però molt "ofensiu quan tingui pilota", i va destacar que els seus jugadors hauran de defensar molt i molt bé. "El Manchester té un atac molt poderós amb homes molt perillosos."

El tècnic portuguès també va fer valoració dels seus jugadors: "Tots volen jugar aquests partits".  I va afegir que els més joves com Morata o Varane "han crescut molt professionalment i estan preparats per jugar." Sobre les targetes grogues que tenen alguns dels seus jugadors com Ramos o Xabi Alonso, va dir que "si passem a quarts, m'és igual que després ells no juguin."

"Pot guanyar qualsevol",
va sentenciar Mourinho, descartant estadístiques anteriors. Els blancs es juguen la temporada a camp contrari amb un Cristiano Ronaldo pletòric que serà rebut com una estrella, cosa que haurà d'acabar de demostrar en el partit contra l'equip i el tècnic que el va formar durant 6 anys.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut