Madrid

Mourinho carrega contra Pepe i Casillas

Dimecres el Madrid juga contra el Màlaga, un partit de Lliga avançat de la jornada 36, perquè jugaran la final de la Copa del Rei el 17 de maig. El tècnic portuguès, que ha dirigit l'última sessió abans del partit, ha sortit en conferència de premsa i ha deixat anar diverses perles. Ha anunciat que Casillas no jugarà mentre ell sigui l'entrenador. Però el que ha sortit més malparat ha estat Pepe, que ha gosat criticar-lo després de l'últim partit.

Actualitzat
Dimecres el Reial Madrid juga contra el Màlaga, un partit de Lliga avançats de la jornada 36, perquè jugaran la final de la Copa del Rei el 17 de maig. El Madrid ha fet aquest matí l'últim entrenament abans d'aquest partit, un partit que necessita guanyar per retardar una mica més la consecució de la Lliga per part del Barça.

Reben Casillas i Pepe

Entre els 22 jugadors amb què ha comptat Mourinho hi ha el defensa del filial Fabinho. Ramos, Arbeloa i Marcelo, continuen fent recuperació. El tècnic portuguès ha sortit en conferència de premsa i ha deixat anar diverses perles. Ha anunciat, per exemple, que Casillas no jugarà mentre ell sigui l'entrenador del Madrid. Però el que ha sortit més malparat ha estat Pepe, que ha gosat criticar-lo després de l'últim partit.

Segons Mourinho, el problema de Pepe "té un nom i és Raphael Varane" i ha afegit que sent "frustració" per ser superat per un nen de 19 anys". Pepe serà suplent després de fer les declaracions en contra de Mourinho després del partit contra el Valladolid. Contra el Màlaga, el substituirà Raúl Albiol com ha confirmat el tècnic, que ha respost amb claredat al seu futbolista. "El de Pepe és fàcil d'analitzar. El seu problema té un nom i és Raphael Varane. A partir d'aquí no té més història", ha començat dient en la seva primera resposta d'una roda de premsa en què ha parlat amb claredat. "No cal ser molt intel·ligent, només cal ser una persona normal, per entendre que parlem de frustració. No és fàcil per a un home de 31 anys amb estatus i passat, ser superat per un nen de 19. És llei de vida. El nen és fantàstic i jo he tingut el coratge de fer-lo jugar", ha afegit.


També n'hi ha per a Iniesta

El tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, també ha respost a les declaracions del blaugrana Andrés Iniesta, que va assegurar que no entén el tracte que està rebent Casillas, i l'ha instat a pensar millor en la "Messidependència" que té el seu equip després de recordar-li el paper que van fer davant el Bayern de Munic. "Iniesta és lliure de dir el que vulgui. Tot i que jo penso que s'hauria de preocupar del seu club i pels seus companys, amb el fet que quan no hi és Messi és un equip tan diferent que ha fet el que ha fet en una semifinal de Champions sense aquest gran jugador", ha afirmat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut