Recomanen anar-hi fins a la plaça Catalunya a peu i sense motxilles grans
Barcelona

Mossos recomana anar a peu i sense motxilles al minut de silenci

Alerten que hi haurà controls per accedir a la plaça de Catalunya i demanen que no s'hi vagi amb motxilles ni bosses de grans dimensions

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra demanen a tots els ciutadans que aquest migdia vulguin anar a fins a la plaça Catalunya per participar en el minut de silenci en repulsa a l'atemptat de dijous a la Rambla que ho facin a peu.

Avisen que hi haurà nombrosos controls de seguretat per arribar a la plaça i recomanen que els assistents no portin motxilles ni bosses grans perquè es registrarà a totes les persones que vulguin accedir-hi.

 

 


 

 

El minut de silenci en memòria de les víctimes mortals i dels ferits en l'atemptat de dijous a la Rambla estarà presidit pels principals representants institucionals de Catalunya i Espanya: el rei Felip VI, els presidents Mariano Rajoy i Carles Puigdemont, l'alcaldessa de Barcelona i altres autoritats.

Tot i que el transport públic ja funciona gairebé amb normalitat, les estacions de metro de Plaça Catalunya (línies 1 i 3), Liceu i Drassanes (línia 3) continuen tancades. També està tancada l'estació de rodalies de la plaça de Catalunya. Es tornaran a obrir a partir de l'una del migdia, després del minut de silenci.

Anar al contingut