Cortes d'Arenós

Moren dues noies a Castelló en inhalar els gasos despresos per la mala combustió d'una estufa

Dues noies de Barcelona han mort a la localitat de Cortes d'Arenós, a la comarca castellonenca de l'Alt Millars, a causa dels gasos despresos per la mala combustió d'una estufa. Un veí ha trobat les dues noies, de 21 i 22 anys, a l'interior de l'habitatge i immediatament ha avisat els serveis mèdics, que només han pogut certificar que les noies han mort per la inhalació del gas de l'estufa. Els avis de les víctimes són originaris d'aquesta població, situada a l'oest del País Valencià, tocant a l'Aragó.

Actualitzat

L'alcaldessa de Cortes d'Arenós, Trinidad Bravo, ha ordenat que es declarin tres dies de dol oficial al poble per les morts de les dues joves, que s'havien traslladat a la població per celebrar la nit de Cap d'Any. Trinidad Bravo ha explicat que "bé a partir d'avui mateix, o de demà dimarts, començaran els tres dies de dol oficial a la població".

L'alcaldessa ha explicat que els cadàvers de les dues noies s'han traslladat al matí a Castelló per practicar-los l'autòpsia que determinarà amb exactitud les causes de les morts, tot i que tot sembla indicar que les va provocar la mala combustió d'una estufa i la inhalació de gas.

L'alcaldessa ha reconegut que està molt afectada per la mort de les dues noies, especialment per la d'Ana, amb la qual tenia una molt bona relació personal.

Les dues noies, residents a Barcelona, van morir a casa dels seus avis poc abans de celebrar amb els seus amics el sopar de Cap d'Any. Precisament les dues joves, de 22 i 21 anys, van ser trobades per un grup d'amics que es van acostar a la vivenda en adonar-se que no anaven al sopar que havien organitzat en una altra casa del poble, segons han informat veïns de Cortes d'Arenós.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut