Burgos

Moren 4 membres d'una família en un incendi d'un habitatge a Miranda de Ebro

Quatre persones d'una mateixa família han mort a conseqüència d'un incendi en un habitatge de Miranda de Ebro, a Burgos. Dues de les víctimes són nens. A banda dels quatre morts s'ha hagut de traslladar a l'hospital dues persones més. Les víctimes mortals són la mare i la tia de dos menors i els nens. El pare és un dels ferits, i està en estat molt greu. Tots són de nacionalitat romanesa. Els fets han passat a les vuit del matí per causes que de moment no se saben.

Actualitzat
El foc s'ha declarat a les 7.52 hores en un habitatge del carrer San Juan, a Miranda de Ebro, segons han informat fonts del servei regional d'emergències 112. A més de les quatre víctimes mortals, totes membes d'una mateixa família, hi ha un cinquè ferit, pare dels dos nens morts, que ha hagut de ser traslladat a l'Hospital Santiago Apóstol del municipi i que es troba en estat molt greu.

En les tasques de rescat hi han participat la policia local de Miranda de Ebro, el Cos Nacional de Policia i els bombers d'aquesta població, així com la Gerència d'Emergències Sanitàries de Sacyl, que ha traslladat fins al lloc dels fets una UVI mòbil i una ambulància de suport vital bàsic.
Anar al contingut