Accident de globus aerostàtic a Texas
Accident de globus aerostàtic a Texas
Lockhart

Moren 16 persones en incendiar-se un globus aerostàtic a Texas

Les autoritats han tallat la carretera coneguda com Jolly Road fins que s'acabi la investigació preliminar, en què participen investigadors locals, estatals i federals

RedaccióActualitzat

Els 16 ocupants d'un globus aerostàtic haurien mort després de que l'aparell es precipités en flames a terra, segons han informat les autoritats.

L'incident ha tingut lloc a la ciutat de Lockhart, a uns 50 quilòmetres d'Austin, a Texas, en el sud-oest dels Estats Units.

Segons recull el diari local "The Lockhart Post-Register", el xèrif del comtat de Caldwell, Daniel Law, hauria donat les primeres explicacions del sinistre:

"El globus tenia passatgers i no sembla que en aquests moments hi hagi supervivents. Podrien haver mort 16 persones."

La primera trucada s'ha rebut cap a les 7.44, hora local, i informava d'un possible accident d'un vehicle, per la qual cosa s'han enviat efectius de l'oficina del xèrif. Però arribar, s'han trobat el que semblava part d'una cistella de globus aerostàtic en flames, ha indicat Law.

Les autoritats han tallat la carretera coneguda com a Jolly Road fins que s'acabi la investigació preliminar, en què participen investigadors locals, estatals i federals.

De moment s'estan investigant les causes i les autoritats miren de saber quantes persones haurien estat implicades finalment en el sinistre.

Anar al contingut