Windhoek

Mor una turista espanyola a Namíbia en accident d'autocar

L'autobús turístic portava 21 turistes espanyols, dos de Zimbàbue i el conductor, que era de Sud-àfrica

RedaccióActualitzat

Una turista espanyola de 31 anys ha mort després de tenir un accident de trànsit en l'autobús turístic que viatjava a Namíbia. L'autobús ha intentat esquivar una pick-up, on anaven quatre persones de nacionalitat francesa, i ha acabat bolcant. Els altres 25 ocupants de l'autobús i els de la pick-up s'han fet lesions de diversa consideració i han estat traslladats a l'Hospital Estatal de Grootfontein i a l'Hospital de Windhoek, per rebre atenció mèdica.

 

 

L'agència que havia organitzat el viatge és de Barcelona.

El portaveu de la Policia de Namíbia, Maureen Mbeha, ha dit que la dona morta encara no ha estat identificada. El seu nom no es pot revelar, ja que els seus familiars encara no n'han estat informats.

Mbeha ha dit que tots dos vehicles transportaven turistes i anaven des de Grootfontein fins a Tsumkwe.

L'accident ha passat a uns 90 quilòmetres a l'est de Grootfontein, a les 11.40 hora local.

 

L'autobús portava 24 persones, 21 d'elles eren turistes espanyols, inclosa la dona morta. Dos eren de Zimbàbue i el conductor, de 44 anys, que era originari de Sud-àfrica.

Les investigacions policials continuen a la zona per aclarir els fets.

L'ambaixada espanyola a Zimbàbue s'està posant en contacte amb els familiars dels turistes que han tingut l'accident. 

Aquest diumenge, l'Oficina d'Informació Diplomàtica ha començat els tràmits de repatriació de la turista que ha mort. Per desig de la família no es farà pública la identitat de la víctima. Només se sap que era del País Basc.

Anar al contingut