Ambulància davant la piscina de Ripoll
Ambulància davant la piscina de Ripoll
Ripoll

Mor una nena de 4 anys en una piscina municipal a Ripoll

La menor era de Campdevànol i havia anat a la piscina de Ripoll per fer el curs de natació amb l'escola

RedaccióActualitzat

Una nena de 4 anys ha mort a la piscina municipal de Ripoll, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra. La menor era de Campdevànol i havia anat a la piscina amb els companys de classe de l'escola Pirineus, de P4, per fer una sessió del curs de natació d'educació infantil.

Un cop ja havien acabat la classe, i estaven recollint, s'han adonat que no hi havia la nena.

 

De moment, no se sap què ha provocat el fatal desenllaç. La tragèdia ha obligat a tancar la instal·lació municipal fins a nou avís. Arran d'aquest fet, també s'han suspès els Jocs Esportius Escolars de Catalunya, que s'havien de celebrar aquest dissabte a la piscina de Ripoll.

 

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i dels Serveis d'Emergència Mèdiques, així com un helicòpter medicalitzat, que no han pogut fer res per reanimar-la.  

 

Consternats

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, els ajuntaments de Ripoll i Campdevànol, el Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Ripollès han emès una nota conjunta en la qual es mostren "consternats davant d'aquest fet luctuós" mentre treballen per aclarir-ne les causes.

Les cinc institucions han traslladat el seu condol a la família i a la comunitat educativa, mentre els Mossos d'Esquadra recopilen informació per traslladar les diligències pertinents als jutjats. De moment però, tant l'ajuntament de Ripoll com el director dels Serveis Territorials d'Educació, Josep Polanco, han avançat que les instal·lacions disposaven del personal que contempla la normativa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut