El centre termal Aquatonic, a Montbrió del Camp.
El centre termal Aquatonic, a Montbrió del Camp.
Montbrió del Camp

Mor una nena 8 anys mentre es banyava a la zona termal Aquatonic de Montbrió del Camp

Una nena de 8 anys ha mort aquest dijous mentre es banyava a les instal·lacions del centre termal Aquatonic, a Montbrió del Camp. La nena formava part d'un grup d'escolars de Tarragona que eren a l'espai lúdic de l'Hotel Termes de Montbrió. Cap a les onze del matí, el responsable de socorrisme ha advertit que la nena estava inconscient a la zona d'aigües principal. Tant el socorrista com l'equip mèdic del centre han fet els primers auxilis a la nena, però no li han pogut salvar la vida.

RedaccióActualitzat
La secretària general del Departament d'Ensenyament, Maria Jesús Mier, ha explicat que s'està investigant el motiu pel qual ha succeït aquest "tràgic accident" i que els resultats de l'autòpsia determinaran si ha mort ofegada o bé a causa d'alguna malaltia.

Les visites d'escoles als espais termals són habituals, i s'hi expliquen als alumnes els beneficis de les aigües termals i se'ls permet utilitzar les instal·lacions del centre. La direcció de l'hotel ha assegurat que les seves instal·lacions compleixen escrupolosament totes les normes de seguretat. Des que el centre Aquatònic es va inaugurar l'any 2002, aquest és l'únic accident tràgic que hi ha hagut.
Anar al contingut