Estepona

Moren dues persones, a Màlaga i a Cadis, a causa dels aiguats

En tota la zona s'ha decretat l'alerta roja per pluges fortes

RedaccióActualitzat

Una dona ha mort a causa de les inundacions de les últimes hores a la província de Màlaga. Els fets han passat a Estepona. La víctima ha quedat atrapada per les inundacions en el soterrani d'un local.

El telèfon d'Emergències ha rebut més de 800 trucades per incidències. S'han inundat garatges, baixos, cases, locals comercials i camps de conreu.

També hi ha rieres i rius desbordats, ha calgut tallar algunes carreteres i a la ciutat de Màlaga ha calgut suspendre el servei de metro. També s'ha inundat una residència d'avis d'Alhaurín de la Torre.

Els veïns afectats asseguren que mai havien vist ploure tan fort i tant de temps seguit. En tota la zona s'ha decretat l'alerta taronja per pluges fortes

En municipis com Coín s'han registrat 129 litres per metre quadrat en sis hores. A Estepona s'han registrat 222 litres en tot el dia.

Les precipitacions han provocat talls en vuit carreteres de Màlaga, Sevilla, Huelva i Cadis.  

Mor un home a la Línea de la Concepción a causa dels aiguats

Una persona ha mort aquesta nit de dissabte a La Línea de la Concepción, Cadis, després que la riuada provocada per l'intens temporal de pluja arrossegués el seu cotxe.

Es tracta, segons la Policia Nacional, d'un operari de l'empresa elèctrica Melesur, que no han pogut sortir del vehicle, cosa que si han aconseguit la resta dels treballadors que ocupaven el cotxe.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut