Masia on vivia la dona.
La víctima tenia els peus i les mans lligats amb brides i estava en estat semiinconscient.
Cabanes

Mor una dona de 75 anys que van trobar lligada i malferida al costat de casa seva, a Cabanes

Mor una dona de 75 anys que van trobar divendres lligada de mans i peus a prop del seu domicili. Se sospita que l'anciana podria haver estat víctima d'un assalt violent a casa seva.

RedaccióActualitzat

Una veïna de 75 anys de Cabanes, a l'Alt Empordà, que divendres van trobar lligada de mans i peus en un descampat a prop de casa seva, ha mort aquest dilluns. La dona va ser assaltada al seu mas però no se sap el motiu de l'agressió ni per què la van deixar abandonada al camp. L'anciana, la va trobar un treballador del polígon de l'Aigüeta, de Cabanes, als afores del poble.

La víctima tenia els peus i les mans lligats amb brides i estava en estat semi
inconscient. Tenia moltes ferides a la cara, un fort cop al cap i presentava signes d'hipotèrmia. Després d'estar tres dies ingressada en estat molt greu a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Josep Trueta de Girona, en coma induït, la dona ha mort sense poder prestar declaració i explicar als Mossos qui l'havia atacada.

Els Mossos d'Esquadra tenen totes les hipòtesis obertes. Tot fa pensar que l'assalt va passar dijous a la nit, quan ella estava sola. Se sospita que la dona es va resistir i per això els lladres la van agredir, lligar de mans i peus i la van deixar a terra, fora de l'habitatge. No hi ha constància que els lladres robessin dins la casa, cosa que fa pensar que van fugir en adonar-se de l'abast de les lesions.

El descampat on va aparèixer malferida la dona de 75 anys és molt a prop de casa seva. La dona vivia en un mas al costat d'una empresa de pinsos que regenta el seu cunyat. Els Mossos d'Esquadra han estat pentinant la zona per buscar pistes que permetin aclarir el cas.

Anar al contingut