Pas de vianants on va tenir lloc l'accident.
Pas de vianants on va tenir lloc l'accident.
Sant Joan de Vilatorrada

Mor una dona atropellada en un pas de vianants a Sant Joan de Vilatorrada

La víctima, amb tres dones més, travessaven el pas de vianants quan van ser atropellades per un vehicle que s'havia aturat per cedir-los el pas, però el turisme que anava al darrere el va envestir, per causes que encara es desconeixen. El xoc va provocar l'atropellament dels vianants i una dona de 88 anys va morir i la resta van quedar ferides lleus.

RedaccióActualitzat

Una dona de 88 anys va morir ahir a la tarda i tres més van resultar ferides lleus a Sant Joan de Vilatorrada en un atropellament múltiple.

L'accident es va produir cap a tres quarts de quatre de la tarda. La víctima, amb tres dones més, travessaven un pas de vianants situat al passeig del Riu quan van ser atropellades per un  vehicle que s'havia aturat per cedir-los el pas però, per causes que encara es desconeixen, el turisme que  anava al darrere el va envestir.

El xoc va provocar l'atropellament dels vianants, amb el balanç d'una persona morta i tres més amb ferides lleus que van ser traslladades a l'Hospital General de Manresa.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar tres dotacions de Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques juntament amb els Mossos d'Esquadra i la Policia Local.

 

 

Anar al contingut