Reus

Mor una dona a Reus després de passar quatre mesos en coma per una suposada pallissa del seu nòvio

Una veïna de Reus de 57 anys, presumptament agredida pel seu company fa quatre mesos, ha mort a conseqüència de les lesions que tenia. La dona estava en estat de coma des que va ingressar a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, després de patir un greu traumatisme cranioencefàlic que li va provocar la pèrdua d'un ull i deformitat facial, entre altres lesions. La Guàrdia Civil no dóna credibilitat a la versió del company sentimental de la víctima, que manté que van ser atacats per uns desconeguts. Ara, l'home, que segueix en presó preventiva, pot ser acusat d'homicidi. El cos de la dona ferida va ser trobat prop d'un restaurant a la carretera entre Reus i Salou.

Actualitzat

La parella sentimental de la dona, de 52 anys i veí d'Esparreguera, podria haver de fer front ara a una acusació d'homicidi. De fet, l'home és a la presó des del 15 de maig, després de declarar davant la Guàrdia Civil i el jutge de guàrdia. Segons les primeres hipòtesis, l'home hauria estat l'autor de la brutal agressió a la seva parella i ell mateix s'hauria provocat lesions per simular una pallissa per part d'un grup de desconeguts. El mòbil de la pallissa, que ha acabat amb la vida de la dona, podria ser econòmic.

Els fets van tenir lloc a la una de la matinada del 14 de maig, a la rotonda d'enllaç entre les carreteres C-14 i N-340, a Vila-seca, a prop del restaurant Quatre Camins, al costat del qual la parella havia estacionat el seu cotxe. L'home va entrar al restaurant amb la camisa plena de sang i diversos blaus al cos i va demanar auxili per a ell i la seva parella perquè, segons el seu relat, quatre homes d'origen colombià acabaven d'assaltar-los mentre estaven a dins del seu cotxe.

Justament a dins del local hi havia una patrulla de Mossos d'Esquadra que va atendre la víctima i va avisar la Guàrdia Civil, el cos competent en aquest cas en seguretat ciutadana a la zona.

La Guàrdia Civil va trobar la dona a l'interior del seu vehicle, un Peugeot 406, amb una corda al voltant del coll i amb un cop molt fort al cap que fins i tot li havia fet saltar un ull. La dona va ser ingressada a l'UCI de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb pronòstic molt greu. En canvi, l'home només tenia un tall a la cama esquerra i alguns blaus al cos, que podrien indicar un enfrontament amb els assaltants, però que també podrien ser producte d'una autoagressió.

Així, poc després dels fets, l'home va ser detingut per un presumpte intent d'homicidi, càrrec que ara es podria agreujar. La Guàrdia Civil va explicar aleshores que algunes de les circumstàncies del seu relat no quadraven, com el fet que els suposats assaltants no s'havien endut res del vehicle o les seves pròpies ferides.

Aleshores, els investigadors van començar a sospitar que l'home, després d'una baralla amb la seva nòvia, podria haver-la colpejat amb un objecte contundent, i després intentar estrangular-la amb una corda. En veure que no ho aconseguia, l'home s'hauria lesionat amb un ganivet per simular un assalt.  

Anar al contingut