Granada

Mor una dona a Granada apunyalada pel seu marit

Dos nous casos de violència domèstica al nostre país. Una dona de 60 anys ha mort aquest matí a Granada, suposadament a mans del seu marit, de 74 anys, que, després de causar-li diverses ferides d'arma blanca, s'ha intentat suïcidar. El presumpte assassí es troba en estat greu i l'han hagut d'intervenir quirúrgicament. D'altra banda, la policia ha detingut un home de 38 anys a Huelva acusat d'intentar cremar el seu domicili quan la seva dona i la seva filla eren a dins.

Actualitzat

A primera hora del matí, la policia de Granada ha rebut un avís d'una suposada agressió que havia tingut lloc al número 18 del carrer Bailén, al barri granadí del Zaidín. En arribar, s'han trobat la dona en estat molt greu a causa de diverses ferides d'arma blanca. L'han traslladada a l'hospital, on ha mort. El marit també estava molt greu a causa de les ferides que ell mateix s'ha provocat amb la mateixa arma i l'han hagut d'operar. Amb aquesta nova víctima ja són 54 les dones que han perdut la vida arreu de l'Estat aquest any a mans de les seves parelles.

A Huelva, la Policia Local ha detingut L.A.B.N., de 38 anys, acusat d'intentar cremar el domicili conjugal quan la seva família era a dins. Cap a les 23.30 de dilluns, els agents van rebre diverses trucades de veïns que els alertaven que al carrer Nochebuena un home estava remullant amb un líquid la casa familiar amb la intenció de calar-li foc.

Quan la policia ha arribat al lloc dels fets ha comprovat que el domicili estava tancat i tota la família era a fora. Els agents han pres declaració a la filla, que ha assegurat que el seu pare havia remullat l'interior i l'exterior de la casa amb dissolvent, després d'una disputa conjugal, i tenia intenció de cremar-la.

La dona, de 39 anys i de nacionalitat alemanya, ha ratificat les afirmacions de la seva filla i ha confessat també que havia estat víctima de diversos casos de violència física i psíquica per part del seu marit, que l'havien portat a iniciar els tràmits de separació.

Davant de tot això, la Policia Local ha detingut el marit, que ha estat posat a disposició judicial.

Anar al contingut