Montcada i Reixac

Mor un treballador de Renfe a l'estació de Montcada i Reixac - Santa Maria en ser atropellat per un tren de mercaderies

Un operari de Renfe ha mort atropellat per un tren de mercaderies. L'accident ha passat a l'estació de Montcada i Reixac - Santa Maria, poc abans de la una de la matinada, quan un grup d'operaris estava treballant davant de l'estació, a prop d'un revolt molt tancat, i s'han adonat que venia un tren. El comboi, que anava en direcció Barcelona, ha envestit l'home, de 26 anys, que ha mort a l'acte. Un altre dels operaris ha resultat ferit lleu. El tren també ha arrossegat 150 metres la màquina amb què estaven treballant. Els veïns de la zona han reclamat diverses ocasions un pas soterrat per aquest punt davant la perillositat que representa.

Actualitzat
L'operari mort treballava a compte de l'empresa Covisa en la reparació de les vies fèrries a uns cinquanta metres de l'estació de Montcada. Manuel G.C. conduïa una petita excavadora amb la qual travessava la via en el moment en què arribava el tren, un comboi de mercaderies que cobria el trajecte entre Flix i Manresa i que l'ha atropellat. A causa de l'impacte l'excavadora s'ha incendiat.

Un dels seus companys, Lucas C., de 26 anys i veí de Terrassa, ha resultat ferit per l'impacte d'una pedra i ha estat traslladat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, d'on ja ha rebut l'alta. Quatre treballadors més que es trobaven en aquell moment al lloc dels fets, de 35, 40, 41 i 47 anys d'edat, han hagut de rebre assistència mèdica perquè han tingut crisis d'ansietat.

Aquest no és el primer accident que hi ha a l'estació de Montcada i Reixac. Els veïns de la zona han demanat en moltes ocasions que s'hi faci un pas soterrat perquè a l'estació hi ha un revolt molt tancat que impedeix veure quan ve el tren.

Els Bombers de la Generalitat han desplaçat al lloc set dotacions i el sinistre no ha afectat el trànsit ferroviari, segons Adif, l'ens que gestiona les infraestructures ferroviàries.

Anar al contingut